Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung’un 5G Destekli Orta Segment Telefonu: A90

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şu ana kadar gördüğümüz tüm 5G destekli telefonların çoğu, üreticilerin amiral gemisi cihazları sınıflarında yer almaktadır: Galaxy Note 10 Plus 5G, OnePlus 7 Pro 5G ve benzerlerine bakınız. Bununla birlikte, Samsung’un en yeni 5G telefonu Galaxy A90 5G, yani S10 ve Note 10 gibi telefonların altındaki orta seviye Galaxy A programına uyuyor.

Samsung geçtiğimiz günlerde, agresif rekabet halindeki Çin merkezli üreticilerle mücadele stratejisinin bir parçası olarak; dörtlü kamera sistemleri, flip-up kamera mekanizmaları gibi üst düzey özelliklere odaklanarak bir başka Galaxy A modellerini piyasaya sürdü.

Açık olmak gerekirse Samsung Galaxy A90 5G, bu yılın başında çok yüksek kaliteye sahip bir telefon gibi görünüyordu ve hâlâ sağlam özelliklere sahip. 5G bağlantısının var olması ve Samsung DeX desteği bir yana bu telefon oldukça tanıdık gözüküyor.

04.Display

Nelere sahipmiş bu A90: Teknik Özellikler

Samsung Galaxy A90 5G Snapdragon 855 işlemci, 6 veya 8GB RAM (hangisini tercih ederseniz) ve 128GB depolama alanına sahip. Ekran kısmına baktığımız zaman entegre parmak izi sensörüne sahip 6.7 inç Infinity-U 1080P OLED panele sahip. Birincil kamera 48 megapiksel sensör, 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 32 megapiksel özçekim kamerası ile birlikte derinlik bilgisi için 5 megapiksel sensör içeren üçlü kameraya sahip. Bataryası 4.500mAh ve 25W’a kadar şarj oluyor.

 

Fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgiye sahip değiliz, tek bilinen bilgi Samsung’un, Galaxy A90 5G modelini 3 Eylül itibari ile Güney Kore’de piyasaya sürmesi ve fiyatlandırmaya dair ayrıntılarını orada açıklaması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler