Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung’un Yeni Arayüzü Olan One UI İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, Kasım ayında gerçekleştirdiği yıllık geliştirici konferansında üç özelliği sundu ve teknolojiyi takip edenlerin ilgisini çekti. Bunların birisi katlanabilir telefon olurken diğeri Infinity-O ekran tasarımı oldu. Sonuncusu ise Samsung’un önümüzdeki yıl kullanmaya başlayacağı One UI yeni arayüzü oldu. Samsung’un yeni arayüzünün tanıtım videosu da yayınlandı.

Samsung’un Yeni Arayüzü: One UI

Samsung’un yeni arayüzü One UI, önümüzdeki yıl Samsung cihazlarında kullanılmaya başlanacak. Bu arayüz modern akıllı telefonlarla uyumlu olacak şekilde güncellenmiş durumda. Samsung’un son yıllarda çıkardığı çoğu telefonların ekranı oval şeklinde tasarlanmış. Şirkette bunu göz önünde bulundurarak yeni arayüzü buna göre geliştirmiş. Bu sayede uygulama simgelerinden bildirim kartlarına kadar oval bir tasarım çizgisi benimsemiş durumda olacak.

Samsung geliştirdiği bu arayüz ile cihazlarının pillerini çabuk bitmesini engellemek içi çalışamalar da yaptığını belirtti. Bunu destekleyen özelliklerden birisi gece modu özelliği. Cihazlarınızı gece moduna alarak gözlerini ve bataryalarını rahatlatabilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler