Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Snapchat Kamera Özelliği WhatsApp’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp diğer yandan Eylül 2011 den bu yana anlık durumlarınızı paylaşmamızı sağlayan Snapchat özellikle fotoğraf düzenleme konusunda kolay ve hızlı olması sebebi ile Snapchat fotoğraf paylaşmayı sevenler için vazgeçilmez uygulama konumunda. WhatsApp’ın uygulamasına yeni özellikler ekleyip piyasadaki liderliğini sürdürme çabasında.

WhatsApp Snapchat’i Kovalıyor

Şuan beta sürümünde yayında olan yeni WhatsApp uygulaması kamera özelliklerini geliştirmiş durumda,yeni uygulamada Fotoğraf veya video çektikten sonra ya da telefonumuzda kayıtlı bir fotoğraf veya videoyu seçtikten sonra yeni düzenleme araçlarını göreceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca belirtmek gerekirki Snapchat uygulamasının %70 üyesi kadın olduğu belirtilmekte. Diğer uygulamalara nazaran gizliliğin fazla olması diyebiliriz. Bu nedenle yeni çıkacak WhatsApp uygulamasında kamera ile çekilen resimlerde üzerine emoji,yazı ve karakterler yerleştirme gibi özelliklerin de gelmesini beklemekteyiz.

whatsapp-beta-snapchat

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler