Salı, Ekim 22, 2024

Snapchat+ Servisi için Abone Sayısı Açıklandı

Premium abonelik hizmetleri, artık birçok platform tarafından sunuluyor. E-ticaret devleri, sosyal medya uygulamaları, dijital içerik servisleri kısacası birçok platformda artık Premium abonelik sistemleri mevcut. Snapchat, kullanıcılara bu tip bir abonelik hizmeti sunan platformlar arasında yer almıştı. Snapchat+ ile hizmete başlayan sosyal medya devi, abonelik sistemiyle beraber kullanıcılara güzel ayrıcalıklar da sundu.

Görünen o ki Snapchat tarafından atılan bu adım karşılık bulmayı başardı. Zira Snapchat+ aboneleri için son açıklanan istatistikler, kısa sürede çok sayıda abone kazanıldığını gösteriyor.

Snapchat+ Abone Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Son istatistiklere göre servis şu an için 1 milyon aboneyi geçmeyi başardı. 1 milyon belki Snapchat gibi bir uygulama için çok yüksek bir seviye olarak düşünülmeyebilir. Şunu da düşünmek gerekiyor ki yeni abonelik servisi bu seviyeye sadece 5 ay gibi bir süre içerisinde ulaşmış durumda.

BENZER:  Twitch Erişim Engeli Kararı Kalktı!

Tabii ki Snapchat bu tarafa gösterilen ilgiyi arttırma konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Premium abonelere sunulan ayrıcalıkların zaman zaman güncellendiğini ve çok daha iyi ayrıcalıklar sunulduğunu görüyoruz.

Snapchat+

Kameralar için özel yeni çerçeveler, arkadaşlara göre ayarlanabilecek farklı uyarı tonları, yeni arka planlar gibi özel ayrıcalıklar eklenmeye devam ediyor.

Bu hızla abone kazanmaya devam edecek olursa, yeni bölüm Snapchat için güzel bir gelir kaynağı da oluşturmuş olacak. Şimdilik gözüken, sunulan ayrıcalıklar kullanıcılar tarafından sevilmiş.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler