Cumartesi, Nisan 27, 2024

Sonic 2 Ne Zaman Yayınlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sonic devam filmi ilk başta yalnızca sinemalarda yayınlandı ve yayınlanmaya başladığı zaman ise onu Disney Plus’ta bulmayı beklemeyin

Sonic 2 the Hedgehog nerede yayınlanacak? 

Sonic the Hedgehog 2‘nin ilk olarak Paramount Plus’ta yayınlanması bekleniyor. Film, Paramount Plus ile aynı ana şirkete sahip olan Paramount Pictures tarafından paylaşılıyor.

Sonic 2’nin yayın çıkış tarihi ne zaman?

Paramount, Sonic devam filmi için henüz bir yayın çıkış tarihi onaylamadı. Ancak şirketin geçmiş uygulamalarına bakarsak, ne zaman yayınlanabileceğine dair tahminler yürütebiliriz.

Sonic 2‘ye benzer filmler için Paramount, filmlerini Paramount Plus’ta yayınlanmaya hazır hale getirmeden önce yalnızca sinemalarda en az 45 gün ara ile yayınlama eğilimindeydi. Sonic 2 the Hedgehog 45 günlük bir zaman çizelgesini takip ederse, 23 Mayıs civarında kabaca yayınlanabilir hale gelecek. (Tahminimiz)

Sonic 2 cikis

Ancak Paramount, bir filmi saat gibi akışa geçirmiyor. Şubat ayında sinemalarda yayınlanan Jackass Forever, Paramount Plus’a sinemaya gittikten neredeyse tam 45 gün sonra geldi. Ancak bundan önceki film, Scream, yaklaşık 53 günde geldi.

Son zamanlarda, sinemalarda gösterime girdiği gün Paramount Plus’ta yayınlanmak üzere yayınlanan tek filmler, Clifford the Big Red Dog ve The Paw Patrol Movie gibi aile ve çocuklara yönelik filmler oldu.

Sonic 2’yi izlemek ‘ücretsiz’ olacak mı?

Paramount Plus üzerinde bir film izlemek için hiçbir zaman ekstra bir ücret talep etmemiştir. Ve iki farklı kademeye sahip olmasına rağmen, daha yüksek fiyatlı üyelik seviyesinin arkasındaki hiç bir bir filme “ücretli” bir film değildir yazmaz. Paramount Plus, ücretli bir abonelik gerektirir, bu nedenle hizmetteki hiçbir şey tam anlamıyla ücretsiz değildir – ücretsiz denemeye kaydolduğunuzda izlemediğiniz sürece. Paramount Plus, tüm yeni üyeler için yedi günlük ücretsiz deneme standardı sunar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler