Perşembe, Nisan 25, 2024

‘Spider-Man: Spider-Verse’ Devam Filmi 2022’de Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Miles Morales beyaz perdeye dönüyor; Sony Pictures’ın merakla beklenen 2018 yapımı Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi 8 Nisan 2022’de yayınlanacak. Şirket, eğik bir Spider-Man logosunun yer aldığı havalı, parlak bir video ile yapılan duyuruyu tweetledi. Aşağıda paylaşılan tweete yer verdik;

Sony Pictures’ta Miles Morales ve Spider-Man geleceği için bundan daha önemli bir zaman olmamıştı. Morales ve Spider-Verse büyük Sony Spider-Man evreninde karakter için bir gelecek temsil eder. Sony ve Disney, Peter Holland’ın başrolde oynadığı Spider-Man filminde çalışıyor – ki Tom Holland’ı canlandıran ve Marvel Sinematik Evreninde Spider-Man’i canlandıran bir film.

spider man spider verse pch by ck

Morales’i çevreleyen sevilen bir animasyonlu franchise’a sahip olmak, bir sonraki filmi izleyerek Hollanda’nın Peter Parker’ının olamayacağı bir dünyaya hazırlanmanın anahtarıdır. Sony, seslendirme sanatçısı Shameik Moore’un bu göreve geri dönüp dönmeyeceğini belirtmedi. Spider-Man: Spider-Verse, büyük ölçüde tüm zamanların en iyi Spider-Man filmlerinden biri olarak kabul ediliyor ve süper kahraman tarzında vizyon sahibi bir rol alıyor. Ayrıca, bu yılın başlarında Oscar, En İyi Animasyonlu Resim ödülüne layık görüldü.

Yapımcı Amy Pascal da Sony’nin Spider-Verse’e olan bağlılığından çekinmedi ve bu yılın başlarında io9’a şunları söyledi:

“Devam filmi konusunda kesinlikle çok çalışıyoruz. Başka bir film bekleyebilirsiniz.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler