Cuma, Mart 29, 2024

Steam Hafta Sonu İndirimleri Kapsamında Kaçırılmayacak 10 Oyun

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam hafta sonu indirimleri başladı. Oyun severlerin yakından takip ettiği hafta sonu indirimleri kapsamında bu sefer daha iddialı yapımların güzel indirimler aldığını görüyoruz. Açıkçası indirimlerine şaşırdığım oyunlar da oldu.

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen takipçilerimiz ve oyun severler için de indirimleri en çok dikkat çeken 10 oyunu paylaşmak istiyorum. Tabii ki binlerce oyunda indirim var ama bana sorarsanız, eğer kütüphanenizde yoksa bu 10 oyunun indirimlerini kaçırmayın derim.

Kaçırmayın: Teamgroup T-force Vulcan DDR5 RAM Tanıtıldı

Steam Hafta Sonu İndirimleri Dikkat Çeken Oyunlar

Listeler dediğim gibi uzar gider. Eski yeni birçok oyunda indirim yapılmış durumda. Fakat dediğim gibi bana göre daha çok öne çıkan oyunlar var. Bu oyunlara ve indirim durumlarına geçmek istiyorum.

Steam hafta sonu indirimleri

  • Company of Heroes 2 – Strateji severlerin mutlaka duyduğu bir oyundur. Detaylı bir strateji oyunu olan yapım şu an için %75 indirime girmiş durumda. İndirimli fiyatı ise 7.75 TL.
  • Forza Horizon 4 – En başarılı bulduğum yarış oyunlarından bir tanesi. Yakında yeni yapımı da gelecek. İndirim oranı %50 ve indirimli fiyatı 46 TL.
  • Need For Speed Heat – Yine efsane bir yarış oyunu serisinin son halkalarından biri. İndirim oranı %86. Yeni fiyatı 70 TL. Önemli bir şekilde fiyat düşmüş.
  • Call of Duty WWII – Bana soracak olursanız Call of Duty serisinde mutlaka denemeniz gereken bir yapım. %50 oranında indirim gelmiş ve fiyatı 104 TL olmuş.
  • Train Simulator 2021 – Simülasyon severleri de unutmayalım. Güzel bir simülasyon oyunu olan Train Simulator 2021 %50 indirimde ve 38 TL satış fiyatına sahip.
  • Dirt 5 – Amansız ralli yarışlarına katılacağınız yapım şu an %70 indirimde ve indirimli fiyatı 27 TL.
  • Total War Atilla – Çok yeni bir oyun değil ama strateji severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak düşünüyorum. Oyunun indirim oranı %75 ve şu an satış fiyatı 39 TL.
  • Mafia Trilogy – Yenilenmiş olan 3 Mafia oyununu da içeren Mafia Trilogy paketi, indirimlerde yerini aldı. İndirim oranı %45 ve oyunun indirimli fiyatı 205 TL.
  • Football Manager 2022 – Zaten tutkunları vardı. Menajerlik oyunu için indirim oranı çok yüksek değil. %10 oranında bir indirim yapılmış ve yeni fiyat 269 TL olmuş.
  • Devour – Korku oyunu severlerin tercih edebileceği bir yapım. Oyun %20’lik bir indirime girmiş ve yeni fiyatı 8 TL olarak belirlenmiş.

Steam hafta sonu indirimleri için benim seçtiğim yapımlar bunlar. Bu yapımların dışında sizin de beğendiğiniz, önermek istediğiniz oyunlar varsa yorumlara ekleyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler