Cumartesi, Nisan 27, 2024

Superonline AKN’siz Tarifelerinde Müthiş İndirim Yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Turkcell fiyatlarında indirime giderek AKN’siz paketlerin fiyatını düşürdü.

Bu ay internet bakımından oldukça kötü haberler almıştık. Başka kotanın kalkmayacağı haberi gelirken, sonrasında AKN’siz paketlerin olacağı söylendi. Ancak bu paketlerin fiyatı şimdikinin hemen hemen 2 katıydı. Hal böyle olunca insanlar kullandıkları operatörlerden nefret etmeye başlamışlardı.

Hemen hemen her firma kendi içerisinde bir fiyat düzenlemesi yaparken Turkcell’de yeni bir kampanyaya gitti. Turkcell Fiber Platin paketlerde indirime gidilirken bu paketlerin fiyatında ciddi oynama yapıldı. Hemde bu pakete geçen kullanıcılara ilk ay 100Mbps internet hediye.

turkcell

Turkcell 35Mbps‘lik AKN‘siz paketini 99,90 TL‘ye indirdi. rdından 50Mbps‘lik paket 129,90 TL‘ye düşerken 100Mbps‘lik paket ise 199,90 TL‘ye düştü. Diğer firmaların bu kampanyalarına baktığımızda fiyatların Turkcell ile alakası olmadığını görüyoruz.

Turkcell bu yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekecek. Keza çok uygun fiyatlı olması ayrıca hızlarının çok yüksek olması herkesi etkiliyor. Birde AKN derdi olmayında Turkcell tercih listelerinin başında yer alacak. Umarız fiyatlara artış yaptıracak başka bir düzenleme gelmez.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler