Cuma, Nisan 26, 2024

TikTok Bu Sefer Televizyonlara Taşınıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

TikTok, bakarsanız korona virüsten daha hızlı yayılmaya başladı. Nasıl bir uygulama olduğu ya da doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama büyüme hızı tartışılmaz. 2020 yılını lider kapatan uygulamanın, daha da fazla ilgi çekmesi için sürekli yeni adımlar geliyor.

En son Instagram’a karşı yeni bir güncelleme ile gündem olan sosyal medya devi, şimdi ise televizyonlara gireceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Android TV sürümü de kullanıma açıldı.

TikTok, Android TV üzerinden kullanılabilecek

Yapılan açıklamaya göre artık Android TV’lerde de uygulamayı kullanabileceksiniz. Üstelik mobil sürümde olduğu gibi video beğenme, video kaydetme, videolar arasında geçiş sistemi de aynen yerini koruyacak.

Mobil sürümdeki özellikleri sunacak olan Android TV sürümünün, tüm dünya genelinde kullanılması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu da ekleyelim. TV sürümü sunuldu ama cihaz destekleri parça parça verilecek.

TikTok

Tıpkı bu güncellemelerin parça parça verilmesi gibi düşünebilirsiniz. Android TV adımından sonra, şimdi sırada ne var derseniz bunu bilmek çok zor. Fakat bu TikTok furyası kolay kolay geçmeyecek gibi duruyor. Çoğu kişiye anlamsız gelse de uygulama sürekli yeni kullanıcı kazanıyor ve aktifliği artış gösteriyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler