Perşembe, Nisan 25, 2024

Twitter, Konuşmadan Ayrıl Özelliği ile Güncellenecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha çok metinler üzerinden ilerlediği için Instagram gibi görsel odaklı sosyal medya uygulamalarından bir tık geride kalan Twitter, son gelen güncellemelerle mevcut kullanıcılarına daha iyi imkanlar sunmayı hedefliyor.

Uygulamanın kullanıcı deneyimini arttırmak adına yayınlayacağı son güncellemede yeni bir özellik daha göreceğiz. Konuşmadan Ayrıl adıyla öne çıkan bu özellik, bilinen bir sorunu da ortadan kaldırmış olacak.

Twitter, Konuşmadan Ayrıl Özelliği ile Ne Planlıyor?

Yeni özellik, kullanıcıların daha önce cevap verdikleri bir konudan ya da mesajdan sürekli bildirim almalarının önüne geçecek. Bir nevi yorum yaptığınız (ya da katıldığınız diyelim) konuşmadan, konudan ayrılmış olacaksınız.

Kaçırmayın: Samsung Galaxy S22 Ultra DxOMark puanı nasıl? 

Sistemin işleyişini aktarırsak durumu daha iyi anlatabiliriz diye umut ediyorum. Kullanıcılar konuşmadan ayrıl özelliğini kullandığı zaman;

  • Konuşmadan gelen bildirimler durdurulacak ve o konuşma hakkında sürekli bildirim almayacaksınız.
  • Konuşmada diğer kullanıcılar sizden bahsetmek istediği zaman bu durum engellenecek. (@ ile bahsedilme özelliği kapatılacak)
  • Konuşmaya katıldığınız yorumunuzda kullanıcı adınız duracak ama kullanıcı adı etiketi olmayacak.

Twitter

Bu yeni özellik bir hayli pratik olacak gibi duruyor. Twitter kullanıcılarının seveceğini düşünüyorum. Şimdilik yeni özellik resmiyette duyurulmadı. Yine bir sızıntı olarak karşımıza çıkmış oldu.

Ama şöyle bir durum da var. Bu sefer paylaşılan sızıntıda bir de ekran görüntüsü ortaya çıkmış durumda. Ekran görüntüsü sayesinde Twitter’ın bu özellik üzerinde çalıştığını da anlayabildik. Ne zaman yayınlanır bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler