Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Verizon, 5G Desteğini 26 Eylül İtibari ile New York’ta Başlatacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu Verizon’un 5G ağındaki en büyük test olacak; Verizon’un 5G milimetre dalga ağı 26 Eylül itibari ile New York’un bir takım bazı bölgelerinde faaliyete geçecek belki de en büyük kapsama testi ile karşılacak. Bugün Verizon, 5G hizmetinin Brooklyn, Bronx ve Queens bölgelerinin yanı sıra şehir merkezinin, merkez bölgesinin ve Manhattan bölgesinin merkezlerini ulaşacağını belirtti.

New York City dahil edildiği zaman, Verizon 5G hizmetini toplam 11 şehre ulaştırmış olacak. Şirket bu yıl sonuna kadar hizmeti 30’dan fazla şehre ulaştırmayı planlıyor. Verizon bir basın açıklamasında şunları söyledi:

“Hedefimiz, 2020’nin sonuna kadar ABD’nin yüzde 50’sinden fazlasına 5G ağ kapsamı sağlamak”

Bunlara ek olarak, diğer 5G pazarlarında yaşanıldığı gibi, Verizon henüz müşterilerin inanılmaz hızlı mmWave hızlarını tam olarak nerede alabileceklerini ana hatları ile açıklayan bir kapsama alanı haritası sunmamakta.

Rakip şirket T-Mobile Dalga Geçti

verhide

T-Mobile, bunun üzerine Verizon ile hiç durmadan alay etti, en yakın zaman içerisinde rakibini şeffaflık eksikliği için patlata bir “VerHIDEzon” reklam kampanyası başlattı, Kampanya Squarespace yapımı bir web sitesi ile tamamlandı.

T-Mobile CTO’su Neville Ray, yayımladığı bir blog yazısında şu sözleri dile getirdi:

“Müşterilerden daha fazla ödeme yapmalarını ve ardından daha fazla para ödediklerini nerede kullanabileceklerini tahmin etmelerini istemek ne kadar çılgınca olduğunu vurgulamakla ilgili”

Verizon’un sınırsız veri planlarından bazıları şu anda 10 Amerika Birleşik Devletleri Doları tutarında bir ücretten feraget ediyor.

Verizon hangi 5G telefonlara sahip?

Verizon şu anda 5G milimetre dalga ağına girebilen üç telefon sunuyor:

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G: 1,299. 99 dolar
  • Samsung Galaxy S10 5G: 1,299. 99 dolar
  • LG V50 ThinQ 5G: 999.99 dolar
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler