Cumartesi, Nisan 20, 2024

Vivo X50 Pro Plus Modeli Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir Çinli şirket daha yeni akıllı telefonunu kullanıcılara sundu. Vivo markasının X50 Pro modelinin tanıtımından sonra, X50 Pro Plus modeli de göründü.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, tasarım olarak çok ön plana çıkan bir telefon ile beraberiz. Vivo, X50 Pro Plus modeli ile, marka bünyesinde bir çok tasarımsal değişiklik yapmış  görünüyor.

R3ZStn8qZnXNm9kvXwQo56 1200 80

Son zamanlarda neredeyse sadece Çin merkezli şirketlerin haberlerini sizlere sunuyoruz. Bunun sebebi piyasaya tamamen hakim olmaları. Aynı şirket-farklı marka-farklı tasarım üçlemesinden daha önce bahsetmiştim.

Vivo X50 Pro Plus’a dönecek olursak, telefonun Türkiye’ye girmesi durumu şuan söz konusu bile değil demeliyim. Bildiğiniz üzere Çinli markalar, önce kendi ülkelerinin, sonra Avrupa, daha sonra da Türkiye ve çevresinin pazarlarına ürünlerini sokuyorlar.

Vivo X50 Pro Plus

Teknik Özellikler

  • Snapdragon 865 5G işlemci
  • 6,56 inç 2376×1080 çözünürlükte AMOLED ekran
  • 4.315 mAh batarya ve 44W hızlı şarj desteği
  •  32 megapiksel tek ön kamera
  • 50 megapiksel ana + 13 megapiksel portre + 8 megapiksel geniş açı + 8 megapiksel periskop olmak üzere 4 arka kamera

Vivo X50 Pro Plus, kardeşi X50 Pro’ya göre daha güçlü bir işlemciye ve daha hızlı şarj edilebilme özelliklerine sahip. Tasarımsal olarak ise çok bir fark bulunmuyor. Ekran konusunda ise, büyük kardeş 120Hz yenileme hızına, küçük kardeş ise 90Hz yenileme hızına sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler