Cumartesi, Nisan 20, 2024

WhatsApp Son Görülme Sistemine Bir Yenilik Daha Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp son dönemde çok hareketli. Bir Topluluklar duyurusu, bir gruplar için gelen yeni özelliklerin duyurusu derken şimdi de WhatsApp son görülme sisteminin yeni bir özellik ile güncellenmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Bu kez resmi bir duyuru yok ama sızıntılara göre yapılacak değişiklik, kullanıcıların çok uzun zamandır istediği bir değişiklik olacak.

WhatsApp Son Görülme Durumunu Sadece Seçilen Kullanıcılardan Gizleme Özelliği Geliyor

Mevcut sistemde son görülme özelliğinin sınırlandırılması söz konusu değil. Şu an son görülmeyi kapattığınız zaman, tüm arkadaşlarınız için bunu kapatmış oluyorsunuz.

Fakat yeni güncelleme ile beraber durumun değişmesini bekliyoruz. Bu güncellemeden sonra kullanıcılar, son görülme durumunun kimlere gösterilip kimlere gösterilmeyeceği seçebilecek.

Kaçırmayın: Nvidia MX570 için İlk Testler

Sadece seçilen kişilerden son görülmeyi gizleme gibi bir ayar göreceğiz. Şu an için sızan ekran görüntülerine göre bu özellik sadece iOS cihazları için gelecek.

Fakat sızıntı diyoruz dikkat edin. Android için de gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyoruz. Ayrıca iOS için de bu özellik ne zaman gelecek net değil.

WhatsApp Son Görülme

Tüm bunları öğrenmek ve yeni özellik için detayları görmek adına, yine resmi açıklama bekleyeceğiz.

Aynı durum Topluluklar özelliği için de geçerli olmuştu. Her şeyden önce bir ekran görüntüsü sızdı. PC Hocası okurları bilecektir, sonrasında özellik için birkaç ufak sızıntı daha geldi ve paylaştık. Aradan 2 ay geçtikten sonra ise resmi duyuru geldi ve Topluluklar özelliği için detayları sizlerle paylaştık.

Muhtemelen benzer bir durumda WhatsApp son görülme özelliğinin güncellemesi için geçerli olacak. Yeni bilgi geldiği zaman aktaracağız. Takipte kalmanızı tavsiye ediyorum. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler