Cuma, Nisan 26, 2024

WhatsApp’a Fotoğraf Sansürleme Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma servislerinden WhatsApp, fotoğraf paylaşımı deneyimini daha iyi bir hale getirmek için yeni bir özellik üzerinde çalışmalar sergiliyor. Şu anda ön geliştirme aşamasında yeni özellik paylaşacağınız bir görselde görünmemesini istediğiniz alanları bulanıklaştırmanıza olanak sağlıyor.

WABetaInfo tarafından keşfedilen bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık önemli bilgilerini gizleyebilecek zira birisine banka uygulamalarından aldığımız bir ekran görüntüsünü gönderirken kişisel bilgilerimizi kapatmak için üzerini boyuyoruz bu sırada istemediğimiz yerlerde yanlışlıkla kapanabiliyor ve uğraşmış oluyor.

Ne zaman kullanıma sunulacak?

whatsapp fotoğraf sansürleme
WhatsApp'a Fotoğraf Sansürleme Geliyor! 2

Son zamanlarda şirket uygulamanın kararlı sürümlerinde birçok yeni medya gönderme araçları sunmaya başladı ve kullanıcılar artık gönderecekleri/paylaşacakları fotoğraflarda artık daha fazla kontrollere sahip.

Bu yeni özellik ise kullanıcıların artık özel bilgileri ya da alanları sansürlemek için üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duymasını ortadan kaldıracak. Geliştirme aşamasında özelliğin kullanımı oldukça basit, bu modu seçtiğiniz zaman tıpkı kalem aracı gibi parmağınızı gezdirdiğiniz yeri tamamen bulanıklaştırıyor.

Ne Meta ne de WhatsApp ekibi özellik hakkında demeç vermedi ve WABetaInfo tarafında da özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir bilgi yok. Özellik geliştirme aşamasından çıktığında daha gelişmiş ve yeni deneyimlere kavuşmuş haliyle karşımıza çıkıyor olaca.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler