Salı, Nisan 23, 2024

WhatsApp’da Artık Alıntılı Mesaj Dönemi Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook ekibi WhatsApp‘ı satın aldıktan sonra hisselerde adeta uçuşa geçen WhatsApp yenilikler ile güncellenmeye devam ediyor. Geçen ay yeni yazı stillerini duyuran ekip, şimdi de mesajlarda alıntı dönemini başlatıyor. Peki WhatsApp üzerinde alıntılı mesaj nasıl yapabiliriz ?

WhatsApp Üzerinde Alıntılı Mesaj Devri

Çok yakında gelecek olan 2.16.118 versiyonu ile kullanıma açılacak olan WhatsApp alıntılı mesaj özelliği, herhangi bir konuşma üzerinde metni alıntı yaparak cevap verme imkanı sağlıyor. Genellikle webmaster kişilerin daha iyi bileceği alıntılı mesaj özelliği kişinin mesajına direkt cevap verme anlamı taşıyor. Yani grup konuşmalarında veya tekil konuşmalarda yüzlerde konuşma veya konu geçebilir. Siz de karışıklığın önüne geçmek için istediğiniz mesajı alıntı yaparak altına mesajınızı ekleyip karşınızdaki kişiye gönderebiliyorsunuz.

WhatsApp-Alıntı-Mesaj
Genellikle grup konuşmaları için çok faydalı olacak olan WhatsApp alıntılı mesaj özelliği önümüzdeki hafta tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlanacak. Özelliği kullanmak için, alıntı yapmak istediğiniz mesaja uzun basılıp tutup ardından açılan seçeneklerden “alıntılı cevap ver” demeniz yeterli olacak. Yukarıdaki ekran görüntüsünden anlayabileceğiniz şekilde alıntılı mesajlar devreye girmiş olacak.

Şuan için Android kullanıcılarına dağıtılmaya başlanan alıntılı mesaj özelliği, bu hafta içerisinde tüm iOS kullanıcılarına da gönderilecek.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Pek tutmaz gibi, forumlarda çokça kullanıyoruz ama alıntı özelliği tamamen fantazi kime ne yarayacak ? WhatsApp tamamen güncel kalmak için ve kullanıcılara bu mesajı aşılamak için böyle değişiklikler yapıyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler