Çarşamba, Mayıs 8, 2024

World of Warships’te yeni gemiler nasıl tasarlanıyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Wargaming‘in başarılı online oyunlarından birisi olan World of Warships için 2017 planları açıklandı. Oyunu geliştirilen ekip ile güzel bir video çekilirken, yeni gemilerin, tasarımların ve efektlerin nasıl yapıldığı da videoda bizlere sunulmuş.

Milyonlarca oyuncu kitlesine sahip olan World of Warships performansını bu sene de korumaya kararlı gibi görünüyor. Birazdan izleyeceğiniz videoda oyunu geliştiren ekibin nasıl bir uğraş içerisinde yol aldığını, gemilerin geliştirilmeden önce hangi çizim aşamalarından geçtiğini göreceksiniz. Zira yaptıkları işe saygımızın sonsuz olduğu gibi, gerçekten bu kalitede içerikler üretebilmek herkesin harcı değil. Paintte çizmeye benzemiyor hiçbir zaman.

2017 sezonunda oyuna yeni ülkelerden yeni filolar eklenecek. Aynı zamanda yeni komutanlar, seslerde yapılan değişiklikler ve grafiklerde geliştirmeler de mevcut. Son olarak klanlar için de yeni bir sürpriz bizleri bekliyor olacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler