Pazar, Mayıs 19, 2024

Xbox Live Gold Kasım 2022 Oyunları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Live Gold Kasım 2022 oyunları açıklandı. Her ay olduğu gibi Microsoft tarafından resmi olarak yapılan açıklama ile duyurulan oyunlar için indirme tarihi de verildi.

Açıklanan listeye bakacak olursak, yeni ay için şimdilik 2 oyun karşımıza çıkacak. PS Plus ile karşılaştırıldığı zaman listenin biraz zayıf kaldığını belirtmem gerekiyor. Peki hangi oyunlar var?

Xbox Live Gold Kasım 2022 Oyunları

Önce bir listeyi aşağı ekleyelim.

  • Praetorians HD Remaster
  • Dead End Jop

Kaçırmayın: Steam İndirimleri 

İlk oyunumuz yani Praetorians HD Remaster, 1 Kasım tarihinde erişime açılacak ve 30 Kasım tarihine kadar da erişilebiliyor olacak. Bu arada oyunun fiyatının 19.99 dolar olduğunu da hatırlatalım.

Xbox Live Gold Kasım 2022

Diğer yapım Dead End Jop ise 16 Kasım tarihinde erişime açılacak ve 15 Aralık tarihine kadar da alınabiliyor olacak. Bu oyun için de standart fiyat 16.99 dolar olarak belirlenmiş. Böyle düşünüldüğü zaman aslında 36 dolarlık bir hediye verildiğini görüyoruz.

Unutmadan servisin ücretlerini de bir kez daha hatırlatalım.

  • Xbox Live Gold 1 Aylık – 29.99 TL
  • Xbox Live Gold 3 Aylık – 74.99 TL

Dileriz önümüzdeki ay biraz daha iddialı oyunlarla karşı karşıya kalırız. Xbox Live Gold Kasım 2022 oyunları, PS Plus ile karşılaştırıldığı zaman, biraz daha geri planda kalan oyunlar oldu. Tabii ki şunu da belirteyim ki bu benim yorumum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler