Cuma, Nisan 26, 2024

Xbox Live Gold’un 12 aylık paketi satın alıma kapatıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun konsollarının bu tür paketleri piyasaya sürüyor olması oyuncular için gerçekten harika oluyor. Xbox Live üyeliğinin her ay farklı oyun sunması nedeniyle oyuncular bu servisten büyük bir keyif alarak yararlanıyorlar.

Xbox Live’ın en uygun paketi kaldırılmış oldu!

Microsoft‘un kendi bünyesinde kaldırılan bu üyelik halen daha çeşitli e-ticaret sitelerinden satın alınabiliyor. 200 TL civarında bulunabilen bu üyelik, ilerleyen zamanlarda e-ticaret sitelerinden de kaldırılacaktır diye düşünüyorum.

Xbox Live Gold 12 Months 1280x720 1

Kullanıcılar için yapılan açıklamada bir aylık ve üç aylık üyeliklerin satışının devam edeceği belirtildi. Bu hamlenin yapılma sebebi muhtemelen ilerleyen zamanlarda Xbox Live üyeliğinin Xbox Game Pass ile birleştirilme ihtimalinden doğmuştur diye düşünüyorum. Eğer böyle bir değişiklik yapılırsa ortadaki üyelik karmaşıklığı ortadan kalkacaktır ve Microsoft daha düzgün bir üyelik planı ile karşımıza çıkacaktır.

Xbox Series X‘in çıkış yapacağı gün için yapılan ufak geliştirmelerden bir tanesi de bu olsa gerek diye düşünüyorum. Belirttiğimiz gibi ilerleyen zamanlarda tek bir üyelik sistemine geçiş yapılabilir o da Xbox Game Pass olacaktır.

Xbox controller

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler