Perşembe, Mart 28, 2024

Xbox One X ve Xbox One S Digital Edition’ın üretimi durduruluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere PlayStation 5‘in ve Xbox Series X konsollarının çıkış yapmasına az kaldı. Microsoft, Xbox Series X ile PlayStation 5 karşısında kendini gösterebilmek adına böyle bir hamle yapmaya karar vermiş. Bakalım daha ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

Bir süredir bu iki cihazın piyasada zor bulunduğu söyleniyor!

Microsoft‘un yaptığı açıklama doğrultusunda bu söylenti doğrulandı. Xbox One X ve Xbox One S Digital Edition için son dağıtımların yapıldığı belirtildi. Xbox One S Digital Edition piyasaya çıkış yapalı 15 ay oldu ve bu süre sonunda üretimi durdurulmuş oldu.

xbox one

Fiyatıyla güzel bir opsiyon hâline gelen Xbox One S Digital Edition‘ın Xbox One S ile arasındaki tek farkı oyunları sadece dijital olarak satın alabiliyor olmanızdı.

Günümüzde oyunların çoğu dijital olarak alınmaya başlandı çünkü kutulu oyunların fiyatı gerçekten pahalı. Dijital olarak satın almanın avantajı devamlı olarak indirimlerin uygulanması çünkü oyuncular bu fırsatlardan yararlanmayı gerçekten seviyor.

Xbox One S Digital Edition

Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Geleceğe dönük yapılmış olan bu hamle sizce iyi mi oldu yoksa kötü mü oldu? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın lütfen.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler