Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi, 34 İnç Kavisli Oyuncu Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, yeni bir oyuncu monitörü olan Mi Curved Gaming Monitor 34‘ü piyasaya sürdü. Yüksek yenileme hızı, yüksek renk doğruluğuna sahip WQHD kavisli paneli, yenileme hızı teknolojisi, düşük mavi ışık modu ve daha fazla özelliklere sahip monitörü oyunculara sunuyor.

Xiaomi Mi Cruved Gaming Monitor 34

4 ms tepki süresine sahip

Mi Kavisli Oyun Monitörü, 3440×1440 çözünürlüğe, 144Hz yenileme hızına ve 1500R eğrili 34 inç kavisli bir monitördür. Net ve canlı bir izleme deneyimi için en yüksek 300 nit parlaklık ve 3000:1 kontrast oranına da sahiptir.

Xiaomi Mi Cruved Gaming Monitor 34 3

Monitör, ekranın yırtılmasını ortadan kaldıran AMD’nin FreeSync Premium‘unu destekler ve ayrıca zararlı yüksek enerjili mavi ışıktan göz yorgunluğu olma olasılığını azaltan düşük mavi ışık moduna sahiptir. Geniş renk gamı ​​ve sRGB renk alanının %121’ini desteklemesi sayesinde fotoğraf düzenleme gibi yaratıcılık görevleri için de harika. Ultra geniş ekranı ile çoklu pencereler ve uygulamaları görüntülemek için de mükemmeldir.

Mi Curved Gaming Monitor fiyat bilgisi

Monitör ile birlikte verilen monitör standı ile yükseklik, eğim ve döndürme ayarlanabilir ve kullanıcı isterse duvara monte edilebilir. Fiyat bilgisi için de Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor Avrupa’da 399€ fiyatla satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler