Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yeni Angry Birds Blast Android ve iOS platformları için sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Angry Birds serisini yıllardır tanıyoruz ve oynuyoruz. Bu sefer yılların eskitemediği oyun karşımıza Angry Birds Blast serisi ile geliyor. Grafikler, detaylar ve oyun içi oynanış videosunu izlediğimizde yenilikler gözümüze çarpıyor.

Yeni Angry Birds Blast serisinde amaç bize verilen görevlerdeki sayı kadar kuşu kurtarmak. Tabii ki bu sırada yeni kombolar ve hareketler de keşfedeceğiz. Aynı zamanda kombo yaparken artık kuşlar ekranın camına da yapışabiliyorlar. Videodan gördüğümüz kadarıyla oyunun hareketliliği biraz daha arttırılmış durumda.

angry birds blast
Aynı zamanda oyun içerisinde belirli bir hamle hakkımız olduğu da söylememde fayda var. Eğer hakkınız biterse bölümü tekrar baştan oynamanız gerekecek. Balonları patlatırken nasıl patlatmamız gerektiğini ve patlattıktan sonra ortaya nasıl bir kombo çıkabileceğini iyi kestirmemiz şart. Angry Birds Blast şuanda hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Eğer siz de oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Son olarak yeni oyunu oynarken internet bağlantısı da gerekmiyor. Angry Birds geçtiğimiz dönemlerde zorunlu internet ihtiyacı bulunan versiyonlarından çok verim alamamıştı. Bundan ders çıkartmış olsa gerek.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler