Salı, Nisan 16, 2024

15 Yaşındaki Rus Dövüşçü Irina, Duşta iPhone Şarj Ederken Hayatını Kaybetti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rusya’da henüz 15 yaşında olmasına rağmen pek çok dövüş müsabakasında başarısı bulunan Irina Rybnikova, banyoya girdiğinde iPhone marka telefonunu ve şarj aletini de yanında götürdü. Yapmaması gereken büyük bir detayı atlayarak, küvette telefonunu şarja takmak istedi.

Ardından telefonunu prize takan Irina, kısa bir süre içerisinde su ile temas eden şarj kablosunu fark edemedi ve elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürekli sosyal medya üzerinden fotoğraflar paylaşan ve aktif olarak her platformda olan Irina, artık yaptığı bu ölümcül hata nedeni ile hayatta değil.

UFC Gibi Pek Çok Dövüş Alanında Başarısı Var

4 senedir dövüş sporları ile yakından ilgilenerek kendisini bu alanda geliştiren Rus dövüşçü Irina, yaşı 15 olmasına rağmen pek çok başarı elde etti. Özellikle kafes dövüşü olarak bildiğimiz UFC‘de de müsabakalara katılmış ve başarılar elde etmişti.

Rusya’nın Bratsk şehrinde yaşayan genç dövüşçü, ayrıca elektrik çarpmasından sonra evde kimse olmamasından da ötürü cansız bedenine ertesi gün ailesi ulaştı. Irina‘nın hayalinde hep dünya dövüş şampiyonu olmak varken, yaptığı bu küçük hata ile büyük bir bedel ödemiş oldu.

rus dovuscu irina 003

Siz siz olun, banyoya akıllı telefonlarınız ile asla girmeyin. Hele prizlere temas edecek veya şarj edebilecek türden akım oluşturan detaylardan uzak durun. Zaten günün neredeyse 24 saatinde akıllı telefonlarımızı yanımızdan ayırmıyoruz. Bırakın da banyoda da telefonlarınız olmasın.

Her zaman söylemeye özen gösteriyorum, yine söyleyeceğim;

“İnsan oğlunun hayatta tek bir şansı vardır. Onu iyi değerlendirin. Yapacağınız ufak bir hata, sizi bu dünyadan kopartabilir. O şansınızı iyi değerlendirin.”

Irina Rybnikova’nın Sosyal Medya’da Paylaştığı Bazı Fotoğrafları

rus dovuscu irina 002

rus dovuscu irina 005

rus dovuscu irina

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler