Cuma, Nisan 26, 2024

19 Yıl Sonra Güncelleme Alan Oyun Half-Life!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzdeki FPS oyunlarının atası, çoğumuzun bilgisayarındaki ilk oyunu olan Half-Life piyasaya sürüldükten 19 yıl sonra güncelleme aldı. Half-Life 3’ün çıkarılmamasınada bakacak olursak oyun daha çok uzun yıllar oynanacak gibi duruyor.

Kullanıcılar uzun zamandır Half-Life 3’ün çıkmasını arzuluyor. Hemen hemen hepimizin oynamış olduğu Half-Life kendisini o kadar sevdirdi ki hâla oynanılıyor ve yenisinin çıkmasıda bekleniyor. Çıkmasının ardından 19 yıl geçmesine rağmen hala rağbet olan oyun yıllar sonra güncelleme aldı.

Half-Life’ın yeni oyununun çıkmasını beklerken 19 yıl sonra güncellemesinin yayınlanması kullanıcıları son derece şaşırttı. Biz yinede yeni oyunu beklesekte bu güncellemede kötü oldu sayılmaz. Valve’nin Half-Life’ı bırakmadığını gösteren bu güncelleme hem kullanıcıları sevindirdi hem de Valve‘yi kullanıcıları karşısında yüceltti.

“Peki bu güncelleme ne? ” ” Yahu çok mu büyük bi güncelleme oldu? ” sorularınızı duyar gibiyiz. 19 yıl sonra gelen güncelleme malesef hiç heyecan verici değil. Oyunu kaydederken bazı sorunlu karakterler kullanıldığında oyunun çökmesi sorunu ortadan kalkıyor. Bunun dışında herhangi bir yenilik veya düzenleme yok.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler