Salı, Nisan 23, 2024

6 GB RAM’li LG V20 Tüm Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG‘nin yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan LG V20‘nin teknik özellikleri ve tahmini piyasa satış fiyatları sızdırılmaya başlandı. Güney Koreli teknoloji firması LG‘nin yeni V20‘si hakkında merak edilenler ve yayınlanan tüm teknik özellikler haberimizde.

LG V20’de Bizleri Neler Bekliyor ?

Çift kamerası, 6 GB RAM‘i ve 64 GB depolama alanı gibi “elle tutulur” teknik özelliklere sahip olan LG V20‘de ayrıca Snapdragon 821 işlemcisi kullanıldı. Geçtiğimiz aylarda LG G5’in Türkiye etkiniliği İstanbul Ortaköy’de düzenlenmiş ve lansmanda cihaz tanıtılmıştı. LG V20 için de Türkiye lansman tarihi henüz belli olmadığı gibi, yine güzel bir etkinlik ile tanıtılacağını düşünüyoruz.

Öncelik olarak yeni LG V20 modelinde 5.7 inç ekran olduğu kesinleşirken, Geliştirilmiş 16 MP, lazer otofokus, OIS, LED flaş arka kamerası yine LG V20 için beklenen teknik özellikler arasında yer alıyor.

LG-Akilli-Telefon
LG’nin Son Kozu Olacak

Yayınlanan raporlara göre LG V10’un devamı niteliğindeki yeni amiral gemi LG V20, 2-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IFA 2016 etkinliğinde karşımıza çıkacak. Ardından çok geçmeden Türkiye’de de tanıtılmasını bekliyor olacağız. Güney Koreli şirketin LG V20 için 2016 yılı kapanmadan son kozu olarak oynanacak.

LG’nin şuanki akıllı telefon satışlarından 2.86 milyar dolar gelir elde etti. Fakat şirketin giderlerinin hesaplandığı ve toplamda 132 milyon dolar zarar ettiğini açıkladı. Şuanda şirketin elinde bulunan net kâr oranı ise 530 milyon dolar. Ayrıca LG’nin 2016’nın ikinci çeyreğinde 14 milyonu aşkın akıllı telefon satışı bulunuyor.

Elde edilen bilgilere göre LG V20‘de Li-Ion 4000 mAh batarya yer alacağı, 16 Megapiksel çift arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera da bulunduğu belirtiliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sızdırılan LG V20 teknik özellikleri ile sizleri baş başa bırakalım.

LG-kamera
LG V20 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

17 YORUMLAR

  1. LG V20 gerçekten güzel bir telefon olacak gibi. Yarın San francisco’da düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılacakmış sanırım. Fiyatı inşallah çok olmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler