Salı, Nisan 30, 2024

Dying Light 2, Nintendo Switch için de Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Techland, hem orijinal Dying Light‘ın bir portunu hem de Dying Light 2’nin bulut versiyonunu Nintendo Switch‘e getirecek.

Techland, bulutun gücü sayesinde açık dünya hayatta kalma korku oyununun Nintendo’nun çok yönlü küçük el ve ev konsolunda oynanabileceğini duyurdu.

dying light 2 cikis tarihi netlesti 1

İnternet bağlantınızın oyunu yayınlamak için yeterince güçlü olup olmayacağından emin değilseniz. Nintendo mağazasında oyunu sınırlı miktarda test etmek için ücretsiz bir başlatıcı uygulaması indirebileceğinizi söyleyen kullanışlı bir ek not var. Oyun Şubat 2022’de piyasaya sürüldüğünde konsolda devasa oyunu oynamak için doğru bant genişliğine sahip olup olmayacağınıza karar vermenizi sağlayacaktır.

Şahsen stabil bir oyun keyfi istiyorsanız, Nintendo Switch OLED almanız daha doğru olacaktır.

Oyunlarınızın gerçekten donanımınızda çalışmasını tercih ediyorsanız. Bunun yerine Dying Light Platinum Edition oynamayı tercih edebilirsiniz. Oyun Nintendo Switch’e geliyor. Oyun dört ana DLC’nin tümüne, 17 dış görünüm paketine sahiptir ve dokunmatik ekran desteği, cayro hedefleme, hareket kontrolleri, HR rumble ve daha fazlasını içerecek.

Dying Light 2: Stay Human 4 Şubat 2022’de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler