Salı, Nisan 30, 2024

OPPO 5G CPE T2 Hub, MWC’de Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden OPPO, Mobil Dünya Kongresi’nde OPPO 5G CPE T2 ve Omni‘yi resmi olarak tanıttı. O-Reserve 2.0 akıllı anten teknolojisi ile birlikte tamamen yenilenmiş bir tasarımla geliyor ve cihaz geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış olmasının yanı sıra, bu yeni cihaz bir çok yeni şey sunuyor.

OPPO 5G CPE T2, daha hızlı ve daha kararlı bağlantı sağlayarak hızlı 5G bağlantısı isteyen ev ve ofisler için ideal bir seçim olmayı iddia ediyor.

Oppo tarafından yapılan basın açıklamasına göre, bunun gibi cihazlar 5G sinyallerini Wi-Fi veya LAN ağ bağlantılarına dönüştürebiliyor. Bu şekilde mevcut geniş bant altyapısı olmayan alanlarda bile birden fazla cihaz bir 5G hizmetine bağlanabilirler.

Nihai olarak OPPO 5G CPE T2, cihazların hızlı bir 5G internet deneyimi alabilmelerini sağlayan köprü görevi görüyor.

OPPO 5G CPE T2 özellikleri neler?

oppo 5g cpe t2
OPPO 5G CPE T2 Hub, MWC'de Tanıtıldı! 2
  • Qualcomm’un Snapdragon X62 5G modeminden güç alıyor ve Qualcomm ile yapılan bu işbirliğinde veri aktarım hızlarında kayda değer bir yüzde 20’lik artış gözlemlendi.
  • Cihazın içerisindeki Snapdragon X62 5G modemi, gerektiği zaman Snapdragon X65 ile değiştirilebiliyor ve Oppo cihazı hızlı bir şekilde yükseltmenize olanak tanıyor.
  • O-Reserve 2.0 akıllı anten teknolojisine sahip.
  • Oppo’nun Wi-Fi Kanal Seçim Teknolojisi sayesinde cihaz, ağ kanallarını gerçek zamanlı olarak izleyerek bağlantıyı daha da iyileştiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler