Salı, Nisan 30, 2024

Samsung Galaxy Z Fold4 Renderları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon ailesinin yeni üyesi Galaxy Z Fold4’ü önümüzdeki üç ay sonra tanıtmasını bekliyoruz fakat henüz piyasaya sürülmemiş olan akıllı telefonun bir dizi yüksek çözünürlüklü render görüntüleri internete sızdırıldı..

Samsung Galaxy Z Fold4’ün ilgili görüntüleri OnLeaks ve SmartPrix işbirliği ile internete sızdırıldı.

galaxy z fold4 pch photo 1
Samsung Galaxy Z Fold4 Renderları Ortaya Çıktı! 3

Görüntülere baktığımız zaman Galaxy Z Fold4’ün arka tarafında yer alan kamera kümesi bizlere Galaxy S22 Ultra modelini hatırlatıyor. Akıllı telefonun arka taraftaki kamera kümesinde herhangi bir periskop kamera modülü yok fakat söylentilere göre ana kamera konusunda 108MP çözünürlüğünde bir sensör yükseltmesi yapılmış ve telefoto kamera modülü 3x optik yakınlaştırma yapabiliyor.

galaxy z fold4 pch photo 2
Samsung Galaxy Z Fold4 Renderları Ortaya Çıktı! 4

Ön kısma gelecek olursak geçen seneki modelde olduğu gibi 6,2 inç boyutunda bir ekran burada yer alacak, akıllı telefonun genel boyutları katlanmamış durumdayken 155x130x7,1mm ve yapısal olarak biraz daha kare formunda olacak. İç taraftaki ana ekran 7,6 inç boyutunda olacak fakat önceki model ile kıyaslandığı zaman biraz daha kısa olarak 23:9 en-boy oranı sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler