Salı, Nisan 30, 2024

Galaxy Z Flip4 Geliyor: FCC Sertifikası Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, Ağustos ayında yeni bir Unpacked etkinliği düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtıyor olacak. Lansmana doğru yürürken mevzubahis yeni ürünler hakkında bilgiler internete sızmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore merkezli şirketin yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modellerinden Galaxy Z Fold4 modeli FCC veritabanında ortaya çıkmıştı ve bugün ise şirketin yatay form faktörüne sahip katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip4, FCC sertifikası almayı başardı!

Samsung Galaxy Z Flip4’ün teknik özellikleri neler olacak?

samsung galaxy z flip4 konsept pch cover
Galaxy Z Flip4 Geliyor: FCC Sertifikası Aldı! 2

Her zaman olduğu gibi FCC sertifikası ve veritabanı akıllı telefonlar hakkında teknik özellikler ve önemli bilgiler çerçevesinde oldukça az bilgi veriyor. SM-F721U model numarasına sahip Galaxy Z Flip4, FCC sertifikasına göre Wi-Fi 802.11a/n/ac/ax, 5G (hem 6GHz altı hem de mmWave) bağlantı teknolojilerini ve kablosuz şarjı destekliyor.

Spekülasyonlara göre akıllı telefon önceki model ile kıyaslandığı zaman 400 mAh daha fazla kapasiteye sahip 3700 mAh kapasiteli bataryadan sahip olduğu teknolojinin ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılayacak ve yine önceki model ile kıyaslandığı zaman 10W artışla 25W hızlı şarjı destekliyor olacak.

Samsung Galaxy Z Flip4, bellek tarafında 8GB RAM sunarken gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yaonga setinden alacak ve ön tarafta 120Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç boyutunda Super AMOLED ekran, dış kapakta ise 2.1 inçlik AMOLED ekran sunacak.

Galaxy Z Flip 4’ün 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmesi beklenilen Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler