Salı, Nisan 30, 2024

Bose Quiet Comfort Teknik Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

1964 yılından günümüze kadar gelen Amerika Birleşik Devletleri merkezli kulaklık üreticisi Bose beyciğim, bugün iki farklı kablosuz kulaklık modelini tanıttı; Bose Quiet Comfort ve Bose Sport. Bu iki kulaklıklardan biri üstün özellik ve gürültü engelleme sunarken bir diğeri yalnızca sporcuları hedef alıyor.

Bose Quiet Comfort Earbuds teknik özellikleri

Bose QuiteComfort Earbuds
Bose Quiet Comfort Teknik Özellikleri 2

Tescilli Gürültü Engelleme Sistemi – Yalnızca Bose’dan
QuietComfort kulaklıklar teknik bir güce dayanıyor. İstenmeyen sesleri fiziksel olarak engellemek için, yeni StayHear ™ Max uçları yumuşak ama sıkı bir izolasyon sağlar. Ve gerisini küçük kulaklıklar hallediyor. Kalan gürültüyü algılamak, ölçmek ve özel bir yeni algoritma ile yüklenmiş tescilli bir elektronik çipe göndermek için birden fazla mikrofona sahipler.

Küçük dönüştürücülerle birlikte sistem, milisaniyenin bir kısmından daha kısa sürede hassas, eşit ve zıt bir sinyalle yanıt verir. Sonuç dramatik ve Bose’a özel. Bir anda, yakındaki kahve öğütücülerinden gelen vızıltılar bir fısıltıya dönüşür ve motorlardan ve yapılardan kaynaklanan kükreme neredeyse tamamen kaybolur.

Ayarlanabilir Gürültü Kontrolü – Parmaklarınızın Ucunda Bir Dünya Ses Düğmesi
QuietComfort Kulaklıklar, dünyanın ne kadarını içeri alacağınızı veya dışarıda tutacağınızı seçebilmeniz için 11 seviyeli gürültü kontrolü ile birlikte geliyor. Tercihleri ​​ayarlamak ve istediğiniz zaman değiştirmek kolay – çevrenizden haberdar olmanızı sağlayan “şeffaf mod bile mevcut” – , içeriğinizi ve konuşmalarınızı tamamen kapatmanıza veya her ayrıntıyı duymanıza olanak tanıyan tam gürültü engelleme sağlıyor.

Müzik, Filmler, Podcast’ler ve Çağrılar için
Eğlence için, QuietComfort Kulaklıklar müzik için, kaydın kendisine olabildiğince yakın olan aslına sadık reprodüksiyonu seçerek, belirli frekanslarda üretilmiş “güçlendirmelerden” kaçınırlar.

Geleneksel kulaklıklardan farklı olarak, en sevdiğiniz şarkıların basları kaybolmaz veya bozulmaz; bunun yerine, her ses seviyesinde zengin ve güçlüdür. Filmler, videolar, haberler ve podcast’ler için elektronik “tıslama” yok ve böylelikle konuşmalar ve diyaloglar doğaldır.

Telefonda konuşmak için, QC Kulaklıkları sesinizi etrafınızdakilerden ayırır ve rüzgarın şiddetini azaltır, böylece diğer tarafta söyledikleriniz daha anlaşılır olur.

Pil Ömrü ve Renkler
Yeni QuietComfort Kulaklıklar 18 saat toplam dinleme süresine sahiptir – 6 saat tam şarj ve 12 saat şarj kutusu. – Metalik ve parlak vurgulu mat bir yüzeye sahiptirler ve iki renk seçeneğine sahipler: Üçlü Siyah ve Sabuntaşı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler