Pazar, Mayıs 19, 2024

Yüksek Detay: iPhone 7 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık iPhone 7 için vakit giderek daralırken, iPhone 7 hakkında teknik özellikleri ve pek çok detay yayınlanmaya başladı. İlk olarak iPhone 7‘de OLED ekran özelliğinin olmadığı ipucu ile başlayalım. İşte Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7 özellikleri!

Teknik Özellikler Ne Alemde ?

iPhone 7 için uzun süredir Analistler ter dökmeye devam ediyorlardı. Artık yavaş yavaş teknik özellikler kesinleştiği gibi, iPhone 7‘de OLED ekran olmayacağı açıklandı. Ayrıca 32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanları ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 4.7 inç ekranı cihazın tek elle kullanımı için ideal bir boyutta bırakılırken, 2 GB LPDDR4 RAM bulunacak. Şuan için iki farklı versiyonun gelme ihtimali olsa da, yukarıda bahsetmiş olduğumuz teknik özellikler kesinleşen detaylardır.

iPhone 7 için bir de LPDDR4 3 GB ve 5.5 inç’lik versiyonu geleceği konusunda sızıntılar bulunuyor. Belki Apple bu seferki seride cihazı ikiye ayırarak satış performanslarına baktığında gelecekteki iPhone modellerini buna göre şekillendirebilir.

iPhone-7
Kamera Özellikleri Yine Bildiğimiz Gibi

Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkacak olan Apple iPhone 7 modelinde kamera çok fazla değişikliğe uğramadı. 12 Megapiksel değerinde f/2.2 faz algılamalı, otofukus ve çift LED flaş desteği ile arka kamera bizleri karşılayacak. Ön kamera ise yine 5 Megapiksellik f/2.2 yüz tanıma, HDR ve panorama teknolojilerine sahip olacak. iPhone 6 cihazı ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olan iPhone 7‘de iPad Pro modelinde gördüğümüz Smart Connector girişi ve 3.5 mm jack girişi de olmayacak.

iPhone 7 Plus modelinde ise fotoğrafları geniş açıdan çekmek ve farklı bir görünüm kazandırmak için LG G5’teki gibi çift kamera olması muhtemel gözle bakılıyor. iPhone 2G’den beri devam eden Touch ID ise yine bu modelde karşımıza çıkacak. Sanırım Apple uzun süre Touch ID özelliğini değiştirmeyi veya kaldırmayı düşünmüyor. İşte Eylül ayında raflardaki yerini almaya hazırlanan iPhone 7 diğer teknik özellikleri.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler