Salı, Nisan 30, 2024

Cyberpunk 2077’nin Zorlu Lansmanı Nedeniyle Bir Toplu Dava Daha Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen yıl Noel’in hemen öncesinde yatırımcılar adına hareket eden bir hukuk firması, Cyberpunk 2077 ile ilgili açıklamalarla şirketin yatırımcıları yanılttığını iddia ederek CD Projekt RED’e dava açmıştı. Şimdi, bir başka hukuk firması da benzer bir dava ile şansını deniyor.

ABD Kaliforniya Bölge Mahkemesinde bir dava daha açıldı. CD Projekt RED davadan zaten haberdar ve iddialarının Aralık ayında açılan ilk dava ile aynı olduğu belirtiliyor. CD Projekt RED Yatırımcı İlişkileri sayfasında belirtildiği gibi, şirket orijinal dava açıldıktan sonra kendini savunmak için sert önlemler alacak gibi görünüyor.

cyberpunk 2077ye bir dava daha acildi 1

Her iki dava da Cyberpunk 2077’nin lansmanına giden yolda yatırımcıların yanıltıldığını iddia ediyor. Oyunun PlayStation Store üzerinden kaldırılmış olması ve konsol oyuncuları için toplu para iadeleri teklif edilmiş olması bu durumda anahtar argümanlar olarak rol alıyor. Oyun, tüm platformlarda beklenenden çok daha büyük bir lansmana sahipti. Ancak, konsol sürümleri PC sürümünden daha kötü durumdaydı.

Henüz iki davada da CD Projekt RED‘den herhangi bir karşı dava görülmedi. Önümüzdeki süreçte bununla ilgili daha çok haber alacağız gibi duruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler