Perşembe, Nisan 18, 2024

Acer Predator Trion 900 Oyuncu Laptopu Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Standıyla birlikte gelen Acer’ın yeni oyuncu bilgisayarı Predator Trion 900, CES 2019 fuarında tanıtıldı. Tanıtılan oyuncu bilgisayarının içerisinde Nvidia’nın yeni ekran kartlarından olan RTX 2080’de bulunuyor. Acer Predator Trion 900 özellikleri ve fiyatı ne kadar?

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES (Consumer Electronics Show), bugün kapılarını açtı. Fuarda teknoloji devi firmalar yeni ürünlerini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Fuarda tanıtılan ürünlerden biri ise Acer’ın RTX 2080 ekran kartlı laptop oldu.

Acer Predator Trion 900 Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar?

Daha önce Acer, IFA 2018 fuarında camın içinde tanıtımı yapılan Acer Predator Trion 900, bugün CES 2019 fuarında tamamen kullanıcıların beğenisine sunulurken tüm detaylarına kavuştu. Acer çıkardığı bu bilgisayar ile Ezel Ago Hinge menteşe tasarımına sahip ilke laptop oldu.

ilginc standiyla Acer Predator Triton 900 oyuncu bilgisayari duyuruldu106664 1

Tanıtılan bu standlı oyuncu bilgisayarının içerisinde çok güçlü donanım bileşenleri bulunuyor. Laptopda kullanılan işlemci 6 çekirdekli 8. nesil Intel Core İ7 bulunuyor. Ayrıca laptopun ekran kartı bölümünde ise Nvidia’nın son çıkardığı ekran kartlarından biri olan RTX 2080 bulunuyor. Bilgisayarda 16GB DDR4 RAM bulunurken, 1TB SSD’ye de yer verilmiş. Dizüstü bilgisayarda 17 inç IPS bir ekran bulunurken, 4K çözünürlüğe de yer verilmiş.

Acer Predator Trion 900 dizüstü bilgisayarının fiyatı da gün yüzüne çıkmış oldu. Bu dizüstü bilgisayar için 4000$ bir fiyat belirlenmiş ve Mart ayında piyasada olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler