Perşembe, Nisan 18, 2024

Adobe Onayladı: Illustrator, iPad’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sonbaharda Adobe, Photoshop’un bu yıl iPad’e geleceğini açıkladı. Kullanıcılar merakla bunun gerçekleşmesini bekliyor, uygulama şu anda beta testinde ancak Sevgili Adobe, Creative Cloud yazılımının daha fazlasını Apple’ın tabletlerine getirmeyi planlamakta.

Yayımlanan rapora göre, Adobe iPad için Illustrator’ı Kasım ayının başlarında Adobe Max konferansında tanıtacak ve tam sürümü ise 2020 yılında bir süre için başlatmayı planlamakta. Uygulamanın, Illustrator’ın masaüstü sürümünden birçok özelliği iPad platformuna da getirmesi bekleniliyor.

affinity designer

iPad için Illustrator 2020 yılında gelebilir!

Ancak, Uygulama piyasaya sürüldüğü zaman vaat edilenlerin hepsi anında karşımıza çıkmayabilir. Bloomberg, iPad için Photoshop betalarının görünüşte masaüstü sürümündeki bazı özelliklerin ve diğer temel işlevlerin eksik olabileceğini bildirdi. Adobe’nin Creative Cloud grubunun ana ürün sorumlusu olan Scott Belsky, Adobe’nin iPad’de zaman içerisinde iPad’in içerisinde bulunan yeteneklerini genişleteceğini söyledi.

 

Ancak, Bloomberg, geçen hafta olduğu gibi nihayet başladığında vaat edilenlerin hepsi olmayabilir, Bloomberg iPad için Photoshop betalarının görünüşte masaüstü sürümündeki bazı özelliklerin ve diğer temel işlevlerin eksik olduğunu bildirdi.

cq5dam.tablet 1400.1400.788

Bugün, Daring Fireball’dan John Gruber, “çoklu güvenilir kaynakların” Adobe’un iPad için Photoshop’ta gerçekten mevcut olduğunu ve ekibin “agresif bir programa yinelemeli özellikler eklemeyi” planladığını yazdı. Yani belki de lansman sırasında eksik olan özellikler, Belsky’nin vaat ettiği gibi kısa bir süre sonra uygulamada görünecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler