Cumartesi, Nisan 20, 2024

Akıllı Telefonlarımızda Sadece 5 Uygulama Kullanıyoruz

Paylaş

silkroad gaminggentr

İddialı bir giriş oldu değil mi ? Ancak gerçekler verileri ele almamızda fayda var. Forrester Research tarafından yapılan araştırmaya göre, dünya genelinde kullanıcılar sadece 5 uygulamada vakitlerini geçiriyorlar. Diğerleri fasa fiso..

Hangi Uygulamalar Bunlar ?

Tahmin etmek çok zor değil tabii ki. Var olan mobil işletim sistemleri için milyonlarca uygulama Google Play Store veya iOS Store gibi yerlerde ücretli/ücretsiz indirilebiliyor. Ancak bu indirilen uygulamalarda sadece zamanımızın %20’sini harcıyoruz. Geriye kalan %80‘lik büyük dilim ise tercih etmiş olduğumuz 5 uygulamaya bakıyor.

sosyal-medya-kullanim
En çok tercih edilen uygulamalar ise şu şekilde;

❱ Facebook (halayın başını çekiyor)

❱ Google

❱ WhatsApp

❱ Snapchat

❱ Instagram

Bu araştırma Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık kullanıcıları üzerinde gerçekleştirilmiş. Bu nedenle herhangi yerel bir uygulamayı görmek mümkün değil. Yine de mesajlaşma dışınca amaca hizmet eden uygulamaların ilgi görmemesi akıllarda soru işareti bırakabiliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler