Cumartesi, Nisan 20, 2024

Amazon PrimeAir Adlı Dev Kargo Uçağını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak 2013 yılında dronelar ile birlikte sipariş teslimatlarına başlayan ve adına PrimeAir servisi veren Amazon, şimdi de dev bir kargo uçağı alarak taşımacılık hizmetlerinde dünyanın dört bir yanına uçuş yapacak. Yeni PrimeAir adlı dev kargo uçağının videosu ve detayları haberimizde.

Boeing 767-300 Uçak Satın Alındı

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan Amazon, kendi servisi PrimeAir‘ı patentledikten sonra, ilk etapta drone ile sevkiyatlarını görmüştük. Ancak bu hizmet belirli alanlar için geçerli olduğu gibi, drone ile sevkiyat yaparak müşterilerini memnun etme amacı güdüyordu. Şimdi ise Amazon Boeing 737-300 model bir uçak satın alarak logosunu da üzerine giydirdi.

 

Amazon-Boeing-Prime-Air
Bu hafta sonu Seattle’da gerçekleştirilecek olan Seafair Air Show‘da havalanacak olan uçak bu şekilde de testini tamamlamış olacak. Eğer uçağın testinde herhangi bir sorun çıkmaz ise hızlı bir şekilde kargo teslimatları başlayacak. Şuana kadar filosunda toplamda 11 adet uçak olan Amazon, 2020 yılına kadar uçak sayısını 40’a çıkartmak istiyor.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Aliexpressten 1 aydır siparişim gelmedi. Eğer gelmezse bundan sonraki siparişlerimiz Amazon üzerinden vericem hocam çok fazla bekletiyor Aliexpress.

  2. Hocam geçtiğimiz aylarda Aliexpress üzerinden Bluetooth 4.0 dongle aldım. TR’de 40 TL, ben aldım 3$ 1 ayda geldi. Biraz bekletiyorlar ama uyguna geliyor bence epey..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler