Cumartesi, Nisan 20, 2024

Demokrasi ve Şehitler Mitingine Taksi Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Yenikapı‘da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi‘ne milyonlarca kişinin katılması beklenirken otobüsler, vapurlar, trenler ve metrolar tamamen ücretsiz olarak hizmet verecekler. Ancak BiTaksi tarafından yapılan kampanya ile de tüm taksiler ücretsiz olarak miting alanına yolcu taşıyacaklar.

BiTaksi Tüm Taksileri Ücretsiz Yaptı

Akıllı telefonlardaki uygulaması sayesinde taksileri kolayca çağırıp takip edebildiğimiz uygulama olan BiTaksi, gerçekleştirmiş olduğu güzel kampanya ile birlikte Demokrasi ve Şehitler Mitingi‘ne katılmak isteyen kişilere bedava hizmet verecek. 7 Ağustos Pazar günü (bugün) gerçekleştirilecek olan etkinlikte Yenikapı Miting Alanı‘na BiTaksi ile yolculuk yapacak kişiler ücretsiz olarak taksiler ile taşınacak.

bitaksi-logo
Eğer bedava taksi hizmetinden yararlanmak istiyorsanız saat 14:00 ile 18:00 saatleri arasında geçerli olacak olan kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bunun için BiTaksi uygulamasını indirmiş olmanız gerekiyor. Ekstra olarak 40 TL‘yi geçecek mesafelerde ek ücret ödüyorsunuz. Yani 40 TL’ye kadar tüm yolculuklar serbest anlamına geliyor. Yani 15 kilometrelik mesafelere kadar ücretsiz olarak taksi hizmetini kullanmış olacaksınız.

bitaksi-uygulama

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler