Çarşamba, Nisan 17, 2024

Amiral Gemisi Katili OnePlus 6T Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, bugün düzenlediği lansmanda yeni uygun fiyatlı amiral gemisi katili OnePlus 6T telefonunu tanıttı. Hem uygun fiyatlı hem de üst seviye özelliklere sahip OnePlus 6T, uzun zamandır beklenen bir telefondu. 

OnePlus 6T Hangi Özelliklere Sahip?

Cihaz 6.41 inç boyutunda AMOLED panel 2340×1080 çözünürlüğünde 19.5:9 en-boy oranında ekrana sahip. OnePlus 6T cihazında ekrana gömülü parmak izi okuyucusu bulunuyor. OnePlus 6T piyasadaki en hızlı ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip. “Smart Unlock” ismine sahip bu parmak izi okuma teknolojisinin parmak izi okuma hızı şu anda bilinmiyor. 

fingerprint

Arka tarafta birinci 16 MP çözünürlüğünde f/1.7 diyafram açıklığında ve ikinci 20 MP çözünürlüğünde toplam iki kamera bulunuyor. Optik imaj sabitleyici bulunan kamerada gece çekimlerini iyileştirmek için Nightscape isimli özellik bulunuyor. Bu özellik sayesinde karanlık ortamlarda daha aydınlık çekim yapabilmenizi sağlıyor. Arka kamera ile 480 FPS ağır çekim video kaydı yapılabiliyor. Cihazda bulunan Stüdyo Işığı özelliği ise ünlü fotoğrafçı Kevin Abosch ile birlikte geliştirilmiş. Bu sayede diğer cihazlara göre daha iyi stüdyo ışığı performansı sunuyor. 

camera

OnePlus 6T’nin kalbinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 845 yonga seti bulunuyor. 6 GB/8 GB bellek ve 128 GB/256 GB depolama alanı seçenekleri bulunan telefonda 3700 mAh değerinde batarya bulunuyor. 

OnePlus 6T Fiyatı

128GB Depolama 6GB Bellek: $549
128GB Depolama 8GB Bellek: $579
256GB Depolama 8GB Bellek: $629

Sizce özellikleri fiyatına göre yeterli mi? Yorumlarda belirtiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler