Cumartesi, Nisan 20, 2024

Anime Telefon: Oppo Ace 2 Eva Edition Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo, Neon Genesis Evangelion’a özel olarak anime tasarımına sahip bir telefon tanıttı. Oppo bu modele, Ace 2 Eva Edition ismini vermiş bulunmakta. Cihaz, tasarımı ile bir çok kullanıcıya hitap ediyor ve anime tutkunları için de iyi bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Diğer Oppo telefonlardan farkı sadece anime tasarımı diyemeyiz. Oppo Ace 2 Eva Edition, kendine has kutu içeriği ile birlikte marka bünyesinde de ve diğer telefonlar arasında da büyük farklılık yaratıyor.

oppo ace2 eva teknobizdeyiz 2

Akıllı telefon, Eva-01 modelinden esinlenilerek tasarlanmış, mor ve yeşil olmak üzere birbirine uyumlu iki renk ile de gayet şık bir tasarıma sahip diyebiliriz.

Kutu içeriğinde ise özel tasarım silikon kılıf, Longinus’un Mızrağı’nın tasarımına sahip bir SİM Kart iğnesi ve yine aynı şekilde anime tasarımına sahip bir kulaklık barındırıyor.

oppo ace 2 eva seffaf telefona merhaba1

Teknik Özellikler

  •  6,55 inç Full HD+ OLED ekran
  • Snapdragon 865 işlemci
  • 8 GB RAM
  • 128 GB depolama
  • 48 megapiksel ana + 8 megapiksel geniş açı + 2 megapiksel periskop + 2 derinlik olmak üzere 4 arka kamera

Fiyat

Oppo Ace 2 Eva Edition, Avrupa’da 560 euro fiyat etiketi ile kullanıcılarla buluşacak. Telefonu 1 Haziran’da Dünya genelinde satış durumunda göreceğiz. Türkiye’ye gelmesi ile ilgili bilgi şuan mevcut değil fakat ithalatçı garantili olarak gelen bir çok cihaz gibi, Oppo Ace 2 Eva Edition’da gelebilir.

maxresdefault 32

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler