Cuma, Mart 29, 2024

Apple Lansmanında Neler Tanıtılmadı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple dün gerçekleştirdiği etkinlikte birçok yeni özellik ve cihaz tanıttı. Peki, bu lansmanda beklenilen hangi yeni ürünlere yer verilmedi?

Apple iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ve Watch 4 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bunların yanı sıra daha önce dedikoduları yayılan birçok ürünün tanıtımı gerçekleşmedi. İşte sırasıyla o ürünler;

airpods

AirPods 2

2018’in ilk aylarında Apple’ın su geçirmeyen, gürültü önleme özelliği olan bir çift yeni kulaklık üzerinde çalıştığına dair söylentiler yayılmıştı. Bunun yanında geçtiğimiz Apple Watch ve AirPods’un beraber şarj edilebilecek AirPower isimli bir kablosuz şarj cihazından bahsedilmişti lakin bu seneki etkinlikte iki cihaza da dair hiçbir bilgiye yer verilmedi.

iphone se

iPhone SE 2

Apple’ın atom karıncası olarak nitelendirebileceğimiz akıllı telefonunun bir üst modeli iki yıldır bekleniyordu. Bu sene daha fazla artan söylentiler ve bu tip bir akıllı telefonunun daha fazla talep edilmesi herkesi umutlandırmıştı. iPhone SE 2’nin gelmeyeceğini iPhone XR modelini tanıtarak göstermiş oldular. Bu durum uygun fiyatlı ve küçük ekranlı bir modelin üretilmediğini de kanıtladı.

 

apple tv

Apple’ın Yayın Servisi ve Yeni TV Şovları

Bir önceki sene Apple TV üzerine yoğunlaşılmıştı ve birçok yeni projenin geleceğinin sinyalleri verilmişti lakin bu sene başlıkta yer alan alanlarda herhangi bir yeniliğe yer verilmedi. Umarız önümüzdeki sene bu konu üzerine gelişmeler görebiliriz.

Bu ürünlerin yanı sıra Apple TV, HomePod, iPad ve Macbook ürünlerine de yer verilmedi. Eylül etkinliğinde yeni iPhone modellerinin diğer ürünlere göre daha fazla ilgi çektiğini düşünürsek bu yazıda yer verdiğim ürünlerin bir kısmı daha sonra tanıtılacak olabilir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler