Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple’ın Bir Sonraki iPhone Etkinliği 10 Eylül’de Gerçekleşecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, 10 Eylül’de ki yıllık iPhone etkinliği davetiyeler gönderdi; bu arada şirketin herkes tarafından bir hayli merak edilen iPhone 11 modelini tanıtması bekleniyor. Etkinlik, şirketin Cupertino, California’daki Apple Park merkezinde gerçekleştirilecek.

Apple’ın davetiyesi, şirketin etkinlikte neler duyurmayı planladığını açıkça söylememesine rağmen, söylentiler üç yeni iPhone modeli göreceğimizi söylüyor ve bunlar iPhone XR, XS ve XS Max için halefi olarak davranacak. Bu telefonlardan ikisinin, Apple’ın cihazın arkasındaki ilk üçlü kamera sistemine sahip olması bekleniyor ve XS’in halefi de biraz daha büyük 6.1 inç ekrana sahip olabilir (mevcut modelde olan 5.8 inçten fazla).

Yeni iPhone’lar ve Belki Bir yada İki Macbook?

Başka bir söylenti ise bu iPhone’ların iki yönlü kablosuz şarjı destekleyebileceğini ve yeni kablosuz şarj durumlarında kullanıldığında AirPod’ları şarj etmelerini sağladığını öne sürüyor. Pil ömrüne ve Face ID biyometrik güvenliğe yükseltmelerin yanı sıra yeni paramparça direnç teknolojisinin kullanılması da önerilmiştir.

apple lansman

Bununla birlikte, Apple nadiren yalnızca tek bir ürün kategorisine odaklanan lansman etkinliklerini sürdürmektedir. Geçen yıl Apple Watch Series 4’ü ve HomePod için yeni iPhone’larının yanı sıra bir yazılım güncellemesi de duyurdu. Bununla birlikte, halihazırda olduğu gibi, Apple’ın bu yılın sonunda planladığı söylenen ana ürünler (yepyeni bir 16 inç MacBook Pro, mevcut Dokunmatik Çubuk olmayan 13 inç modelini güncelleyen ve yeni iPad ve iPad Pro) normalde telefonları ile birlikte duyurmadığı cihazlardır.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler