Pazar, Nisan 28, 2024

Arkadaşlar Bu Monitör Halis Mi: Corsair Hem Kavisli Hem Düz Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Corsair markası, “Bu nasıl bir teknoloji tanrım!” diyerek şaşkınlıkla bakakalacağınız bir monitör modeli tanıttı. Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 isimli monitörü istediğiniz zaman düz istediğiniz zaman kavisli olarak kullanabiliyorsunuz.

Oyun dünyasında oyuncular rekabetçi oyunlar için kimi zaman düz kimi zaman kavisli monitör grubuna ayrılabiliyor fakat kimileri ise bunların arasında kalıyor. Oyuncu ekipmanları dendiği zaman akıllara gelen ilk isimlerden olan Corsair ise kararsız kalanlar için harika bir teknoloji geliştirdi.

Canın sıkılınca düzleştir canın sıkılınca bük!

45 inç boyuta sahip Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 monitör 3440×1440 piksel çözünürlük sunuyor ve LG yapımı W-OLED panelin eğriliğini maksimum 800R seviyelerine çıkarmanızı sağlayan bir çift tutamaç ile geliyor.

En önemli özelliği ise bir tarafını düz bir tarafını eğimli (kavisli) kullanabiliyor olmanız. Örneğin sağ taraftaki içeriği görmekte zorlanıyorsanız sağ tarafı bükebilmeniz mümkün. Diğer teknik özelliklere gelecek olursak bir oyuncu monitöründen daha fazlasına bize sunan Xeneon Flex; 21:9 ölçekli ultra geniş panel, 240Hz ekran yenileme hızı, 0,03 ms tepkime süresi ve DCI-P3 renk gamının yüzde 99’unu sunuyor.

NVIDIA G-Sync uyumlu monitör 1000 nit tepe parlaklık sunarken herhangi bir fiyat etiketine henüz sahip değil. Monitöre ve sunduğu özelliklere baktığımız zaman fiyat etiketinin oldukça tuzlu olacağı aşikar görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler