Cuma, Mart 29, 2024

Artık Android’de Birden Fazla Gmail Hesaplarınız Arasında Kolayca Geçiş Yapabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellik bu yılın başlarında iOS uygulamasına geldi; Artık, iOS’ta uzun süredir var olan Android’deki Gmail hesapları arasında geçiş yapmanın daha basit bir yolu var. Android Police, uygulamanın 2019.08.18 sürümünden itibaren, hesaplar arasında geçiş yapmak için arayüzün sağ üst köşesindeki profil resminizi aşağı veya yukarı kaydırabileceğinizi bildiriyor. Alternatif olarak, daha önce de olduğu gibi hesaplarınızın tam bir listesinden seçim yapmak için profil resminize dokunabilirsiniz.

Bu size tanıdık geliyorsa, Google, Android Police notları, Haritalar, Sürücü ve Kişiler de dahil olmak üzere, Android uygulamalarını düzenli olarak ekliyor. Bununla birlikte, Gmail uygulamasına çok daha kullanışlı bir eklentidir, çünkü birçok kişi hem kişisel hem de iş e-postalarına tek bir telefonda erişiyor ve iki gelen kutusu arasında hızlıca dolaşmaları gerekir.

“Değiştirmek veya Tam Liste Görmek için Tıklayın”

Sinir bozucu bir şekilde, bu çok kullanışlı hızlı değiştirme özelliği, iOS’ta en az Mart ayından bu yana kullanıldı ve Google’ın kendi işletim sistemine eklemek için bu kadar uzun sürenin ne olduğundan emin değiliz. En azından Android kullanıcıları, GOS’un kaydırma işlemlerine iOS’ta görünmeden neredeyse bir yıl önce erişebildi.

Gmail’in yeni profil değiştirme seçeneği şu anda Android Polis’e göre Google Play Store’daki kullanıcılara sunuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler