Cuma, Nisan 26, 2024

Artık Instagram Üzerinden Canlı Yayın Yapabilmek Mümkün

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram artık canlı yayın özelliği ile de bilinecek. Şirket CEO’su tarafından yapılan açıklamaya göre bir sonraki güncellemede Instagram üzerinden canlı yayın yapabilmek mümkün olacak.

Instagram’da Go Insta! Dönemi

Ekim ayında tester sürecine alınan Instagram canlı yayın, çok yakında tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak. Her zaman olduğu gibi belli kitlelere verilen tester süreç başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra ufak bir güncelleme ile dağıtımı sağlanmış olacak.

Tüm hızı ile devam eden Instagram canlı yayın özelliği CEO Kevin Systrom tarafından The Financial Times’a vermiş olduğu röportaj ile ortaya çıkmıştı. Instagram için son derece keyifli ve heyecan dolu olduğunu söyleyen CEO, “sevdiğim birisi ile ilişkilerimi güçlendirmek için çalışıyor olsaydım, canlı video yayını yapmam bunun için mükemmel bir fırsat olurdu.” cümleleri ile tarif etti.

instagram-canli-yayin
Aşağıda gördüğünüz Instagram canlı yayın özelliği ise bir kaç hafta önce tester kişiler tarafından paylaşılarak gündeme gelmişti. Facebook’taki gibi “canlı yayına geç” yerine daha spesifik bir isim tercih eden firma, bundan böyle kullanıcılarına “Go Insta!” diyecek.

instagram-canli-yayin-ozelligi
Instagram üzerinden canlı yayına geçebilmek için güncelleme geldikten sonra kırmızı daire içerisinde yer alan ve profil fotoğraflarınızın hemen yanındaki “live” butonuna basmaları yeterli olacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler