Çarşamba, Nisan 24, 2024

Facebook ve YouTube’a Erişim Sağlanamıyor – 4 Kasım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler sosyal medya platformlarından olan Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelere erişim sağlanamıyor. Yaklaşık olarak gece 00:00‘dan itibaren erişimler sağlıklı olarak yapılamadığı gibi, bu sorunun arkasında neyin olduğu araştırılıyor.

Bu Aşırı Yavaşlık Neden ?

VPN yolu ile erişilebilen sosyal medya hesapları yaklaşık olarak iki buçuk saattir erişime kapalı durumda. Sürekli olarak tarayıcıda dönen ve erişilemeyen Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelerin daha önceden de olduğu gibi Telekom kaynaklı olduğu ve internet hatlarında arıza meydana geldiği düşünülüyor. Ancak şuanda geçilen son dakika haberlerine göre HDP eş başkanlarına yapılan gözaltı kararları ve terör operasyonu başlatıldığı gerekçesi ile yapıldığını tahmin ediyoruz.

Bu gibi durumlarda halkın sosyal medya üzerinden örgütlenerek çeşitli provokasyonlara gelinmemesi amacı ile darboğaza sokulduğu ve sürecin atlatılana kadar bu şekilde devam edeceği yönünde de çeşitli duyumlar aldık.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler