Perşembe, Nisan 25, 2024

Periscope; Producer İle Videoları Yüksek Kalitede Canlı Yayınlayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler sosyal medya sitesi Twitter Periscope kullanıcılarının yayınlarını twitter üzerinden kaliteli ve daha hızlı yayınlanmasını sağlayacak bir ürün geliştirdi Periscope Producer Yeni ürün markaların etkileşimlerini arttıracak ve en iyi videoları geliştirmelerini sağlayacak olanaklar sunacağını ifade etti.Periscope Producer ile Twitter iş ortakları, canlı video yayınlayarak, harici kameralar ve yazılımlarla yüksek kaliteli içerik yayını yapabilir.

periscope-producer-e1476337988532

 

Yeni sistemin kullanıcılara daha kolaylık sağlayacağını ve Ayrıca çok az düzenek ile Periscope ve Twitter’da etkileşim aldığınız unsurları destekleyebilir. Periscope’in CEO’su Kayvon Beykpour ürünle ilgili olarak; “Herkesin Periscope üzerinde anlık videolar yaratmasına ve paylaşmasına olanak tanımak vizyonumuzun hep bir parçası oldu ve bu durum herkesin yeni içerikler izlemesini sağlıyor” dedi. Bu sistem ile Kullanıcılar günlük programları, büyük ve küçük ölçekli etkinlikleri ve bildikleri ve sevdikleri markaların oluşturdukları etkili içeriğe sahip canlı videoları izleyebilecekler.

 

Yüksek kaliteli, canlı videolar şimdi bir Tweet ile her yerde paylaşılabilecek.”Şuanda Pek çok iş ortağı şimdiden artan etkileşimi gördü ve izleyicilerini Periscope ve Twitter’daki canlı üretilmiş içerik ile genişletti.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler