Cumartesi, Nisan 20, 2024

Artık İnstagram’da Canlı Yayınlar Kayıt Edilebilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce instagramda canlı yayın yapılabileceği duyurulmuştu. Bir çok kullanıcı canlı yayın özelliğini kullanmakta idi. Ancak canlı yayınlar tamamlandıkları zaman kayıt edilemiyorlardı. Yapılan güncelleme ile yayınlar artık kayıt edilebilecek.Bu özelliği kullanbilmek için, Apple App Store’daki iOS ve Google Play’deki Android için Instagram sürüm 10.12‘ sürümüne güncelleme yapmanız gerekmekte.

 

tumblr inline omx695l3VB1svf3j7 540 1

Yayın bittikten sonra canlı videonuzu telefonunuza kaydetme seçeneğiniz olacak.Canlı yayın bittikten sonra sağ üst köşedeki Kaydet‘e dokunun. Videolarınızı yalnızca, yorumları, beğenileri, görüntüleyenlerin sayısını veya canlı etkileşimi değil de kaydedebilirsiniz. Kaydettikten sonra Bitti’ye dokunun; canlı video, kamera rulonuza kaydedilir, ancak artık uygulamada kullanılamaz. 

Canlı yayın kayıt özelliği sadece sizin yaptığınız canlı yayınlar için geçerli. Başkalarının canlı yayınlarını hayıt edemiyorsunuz, ayrıca Instagram yayınlarınızı sadece video olarak kaydedebiliyorsunuz yorumlar, beğeniler, canlı etkileşimler ya da izleyici sayısı bu kayda dahil olmuyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler