Salı, Nisan 23, 2024

Instagram’dan Bomba Güncelleme!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vazgeçilmez fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, bomba yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni gelecek Instagram güncellemesine tüm kullanıcıların memnun olacağı aşikar.

Bildiğiniz gibi Instagram, 2012 yılında Facebook tarafından tam 1 milyar dolara satın alınmıştı. O dönemde 30 milyon kullanıcısı bulunan Instagram, bugün 500 milyon gibi dev bir rakamla karşımıza çıkıyor. 

Yeni Güncelleme Bizlere Neler Sunacak?

instafoto

  • Belki de en önemli özellik artık her kullanıcı yorumları devre dışı bırakabilecek. Daha önceleri belirli kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilen bu özelliği artık herkesin hizmetine açılıyor. Bu özelliği gönderinin gelişmiş ayarlarında bulabileceğinizi hatırlatmak isterim.
  • Bir diğer özellik ise artık yorumlara da kalp atabileceksiniz. “Hocam kalp isterim”‘cilere duyurulur.
  • Yine güzel özelliklerden bir tanesi de kabul ettiğiniz takipçilerinizi dilediğiniz zaman takipten atabileceksiniz. Sanıyorum ki en çok bayan kullanıcıları sevindirecektir. Hele ki takipten attığınız kişiye bildirim de gitmeyeceğini söylersem tadından yenmez.
  • Son olarak “psikolojik bunalımda” olan arkadaşlarınızı anonim olarak şikayet edebileceksiniz.  Instagram ise o kişinin ruhu bile duymadan yardımcı olabilecek yerlere yönlendirecek. Şimdi onlar düşünsün. 
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler