Cumartesi, Mayıs 4, 2024

ASUS Koronavirus ile mücadele için WhatsApp satış destek hattı açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS Türkiye koronavirus ile ilgili çalışanlarına evden çalışmaları konusunda bilgi verirken, müşterilerine de satış konusunda destek için WhatsApp numaraları açarak, bu kanallardan satış desteği sağlayacağını duyurdu. Hal böyle olunca, “diğer markalardan da böyle bir adım gelir mi?” sorusu gündeme gelmiyor değil.

Müşterilere Online satış desteği sağlanacak

Malum koronavirüs muhabbeti artık Türkiye’nin dört bir yanını sarmış durumda. Giderek de önlemler alınmadığı taktirde bu sorun büyümeye devam edecek. Markalar da kendi içlerinde çözümlerini üreterek, koronavirus ile mücadeleyi en hafif sancılar ile atlatmanın peşinde. Zira şuanda Türkiye’de ve Dünya genelinde ticaret çok büyük etkilendi, durma noktasına kadar geldi.

ASUS‘da koronavirus salgınına karşı tedbirler alan markalardan birisi. Bu kapsamda bize de vermiş oldukları bilgiye dayanarak hem ofis hem de saha çalışanlarını ikinci bir duyuruya kadar evden çalışmaları konusunda bilgilendirdi. Tabii ki bu süreç zarfında da ASUS satış destek ekipleri WhatsApp üzerinden online satışlara destek vereceğini duyurdu.

asus turkiye 002

Yapılan resmi açıklama ise şu şekilde;

ASUS Türkiye olarak biz de topluma ve çalışanlarımıza yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek ve salgının yayılmasına engel olmak amacı ile her türlü önlemi almak adına satış danışmanlarımızı teknoloji mağazalarından çekerek, ikinci bir duyuruya kadar evden çalışmaya yönlendiriyoruz. ASUS WhatsApp Satış Danışmanı Platformu üzerinden 11:00-20:00 saatleri arasında sorular cevaplanacağı gibi, bu uygulamanın sadece ürün satın alma sürecini kapsadığını da belirtmek isteriz. Satış sonrası tüm hizmetler, teknik servis ve teknik destek talepleri, daha önceden olduğu gibi, web sitesi ve çağrı merkezlerimiz üzerinden devam edecektir.”

Eğer ASUS ürünlerinden herhangi birini satın aldıysanız veya alacaksanız, aşağıdaki ASUS WhatsApp Satış Danışma Platformu numaralarını telefonunuzun rehberine ekleyerek yardım alabilirsiniz.

• 0531 672 12 20

• 0531 672 12 14

• 0531 672 12 25

• 0531 672 12 33

• 0531 672 12 32

asus turkiye

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler