Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bir Sen Eksiktin: Samsung Kredi Kartı Çıkarıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Apple, Apple Pay sistemi için Goldman Sachs firması iş birliği ile bir kredi kredi kartı hizmeti başlattı. Şu anda henüz Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde hizmet veriyor ancak kendisinin yaptığı hareket bir akımı dönüştü (diğer her hareketi gibi).

Apple’dan sonra Google beyciğiminde Google Pay sistemi için bir kredi kartı çıkaracağını duyurmuştuk. O haberi okumadıysanız buradaki linkten habere ulaşabilirsiniz.

Teknolojinin ezeli rakiplerinden Apple ve Google bir şey yapmasın, bunu gören ya da duyan Samsung anında işin içine atlamayı sever. Elde ettiğimiz bilgilere göre Samsung’ta kendi ödeme sistemini ve kendi kredi kartını başlatıyor. Bununla birlikte, diğerlerinden farklı olarak, bir Amerikan finans şirketi olan SoFi tarafından desteklenen bir banka hesabıyla bir banka kartı başlatmayı planlıyorlar.

Samsung konu hakkında açıklama yaptı

2020’de Samsung Pay, hizmetimizi alışveriş yapmak ve ödeme yapmak için ödüllendirici bir yoldan parayı yönetmenin ödüllendirici bir yolu haline getirecek. Geçtiğimiz yıl, bir mobil ilk para yönetim platformu geliştirmekle meşgul olduk. Vizyonumuz tüketicilerin hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için paralarını daha iyi yönetmelerine yardımcı olmaktır. Artık mobil finansal hizmetler ve para yönetim araçları her zamankinden daha fazla yeni olanaklar sunarken günlük yaşamımızda daha da büyük bir rol oynayacak.

Samsung Unpacked 2020
Bir Sen Eksiktin: Samsung Kredi Kartı Çıkarıyor! 2

Bu daha geniş vizyonun ilk adımı olarak, bu yaz Samsung, SoFi ile ortaklaşa bir nakit yönetim hesabı tarafından desteklenen yenilikçi bir banka kartıyla yeni bir Samsung Pay deneyimi sunacak.

Sevgili Samsung beyciğim vermiş olduğu bu demeç sonrasında önümüzdeki haftalarda konu ile alakalı daha fazla detay ve açıklama paylaşacaklarını planladıklarını söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler