Cuma, Nisan 19, 2024

Bird Box’ı İzleyen Genç Kaza Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix’in özel içeriklerinden olan ve farklı tema ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Bird Box filmi, başarısından çok farklı haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. ABD’nin Utah eyaletinde ortaya çıkan bir habere göre Bird Box’ı örnek alan genç kaza yaptı.

Bird Box filmi, Netflix üzerinde özel olarak yayınlanan bir gerilim filmi. Eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not alan film, bir takım görünmez varlıkların yarattığı intihar eğiliminden korunan insanları konu alıyor. Görünmez bir varlığa gözleri ile bakan insanlar, anlamsız şekilde intihar ediyor. Bu yüzden filmde bahsi geçen sağlıklı insanlar, bu durumdan kaçınmak için gözleri bağlı şekilde yaşamaya çalışıyor.

Her ne kadar bu bir film olsa da, Amerika’nın Utah eyaletinde 17 yaşındaki bir genç, aynı olayı hayatına uyarlayarak durumu yaşamaya çalıştı. Gözlerini bir bez yardımı ile bağlayan genç, ailesinin aracına bindi ve aracı gözleri kapalı olarak kontrol etmeye çalıştı. Donmuş yol üzerinde kayarak karşı şeride geçen ve bir araba ve direğe çarptıktan sonra duran genç kazayı yaralanmadan atlattı.

Kaza ile ilgili bir Tweet paylaşan polis ise Bird Box esintisinin tahmin edilebilir bir sonuç doğurduğunu ve filmi izleyen diğer insanların çok daha dikkatli olmalarını belirtti. Daha önce Netflix’de kendi Twitter hesabından bir uyarı paylaşmış ve Bird Box Challenge yaparak kendinize zarar vermeyin uyarısında bulunmuştu. 

Her ne kadar uyarılar ve tahmin edilebilir sonuçlar ortaya çıksa da, yakın zamanda YouTube üzerinde Bird Box Challange videoları görebileceğimizi tahmin ediyorum. Hatta bir tane de biz çekebiliriz, Bird Box Sistem Toplama Challange

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler